Welkom bij Martha’s Bed & Breakfast!

Bent u op zoek naar een locatie waar u heerlijk kunt overnachten? U bent dan bij Martha’s B&B aan het juiste adres.

Martha’s B & B is gevestigd in een herenhuis (1897) aan het Pijnackerplein te midden van prachtige historische panden in het Rotterdamse Oude Noorden, maar tevens dicht bij het centrum van Rotterdam. In deze levendige stadswijk treft u restaurants aan met een breed aanbod van verschillende internationale keukens, gezellige cafe’s en bijzondere winkeltjes.

De  B & B bevindt zich over de gehele 2e etage van het pand (70 m2) en heeft twee gastenkamers, een ruime moderne badkamer en kitchenette met kleine koelkast, magnetron, Nespresso-koffiezetapparaat en waterkoker.  De B & B is geschikt voor 1-4 personen (zelfde gezelschap). Als er al een kamer is geboekt dan wordt de 2 gastenkamer niet meer verhuurd. De gasten hebben zo hun privacy op de etage en delen dus de badkamer en kitchenette alleen met de persoon/personen met wie ze geboekt hebben.

Martha’s Bed and Breakfast wordt gerund door Martha Harel.

“Tijdens mijn vele reizen heb ik mij gerealiseerd wat ik belangrijk vind als ik ergens verblijf. Een goede hygiene,  goed bed en fijne douche zijn voor mij erg belangrijk. Ook niet onbelangrijk is de aandacht voor eten. Ik houd zelf van lekker eten en aandacht en zorg voor eten;  kwaliteit/biologisch/scharrel staat bij mij voorop.

Mijn uitgangspunt is: ” behandel je gasten zoals je zelf behandeld wilt worden”. “

Ik verwelkom u graag in mijn gastvrije Bed & Breakfast.

Hopelijk tot binnenkort!

P1040755-b