Route en parkeren

Martha’s Bed and Breakfast is goed bereikbaar:

Met openbaar vervoer.

1.Vanaf de voorzijde van het CS neemt u tram 8 richting “Kleiweg” en stapt u uit bijde halte “Benthuizerstraat/Zaagmolenstraat”. U steekt dan de straat over richting Cafe Nika en vervolgt uw weg in de Benthuizerstraat, aan de linkerkant ziet u het Pijnackerplein.

2. Vanaf de voorzijde van het CS neemt u tram 4 richting “Molenlaa”n en stapt u uit halte “Bergweg/Zwart Janstraat”. Als u uitstapt loopt u terug en neemt de eerste straat links (Gerard Scholtestraat). Deze loopt u uit tot de Benthuizerstraat en gaat dan links Benthuizerstraat in. De eerste straat aan uw rechterhand is het Pijnackerplein.

Lopend
Vanaf de achterzijde van het CS. Rechts de weg volgen (Provenierssingel, Proveniersstraat) tot de Schiekade. De Schiekade oversteken dan komt u in de Teilingerstraat, die u uitloopt. Het bruggetje over de Noordsingel oversteken. Rechtdoor Burgemeester Roosstraat in en uitlopen tot de Zwart Jansstraat, dan naar links, dan eerste straat rechts (2e Pijnackerstraat) doorlopen tot het Pijnackerplein. Deze wandeling duurt zo’n 15-20 minuten (routekaartje)

Met de auto
Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Martha’s B&B. Heeft u geluk dan kunt u zelf voor de deur parkeren. Betaald parkeren is dagelijks van 9:00 – 18:00 uur en zondags van 12:00 – 18:00 uur. Vanaf 1 september 2013 is Rotterdam Noord overgegaan op  kentekenparkeren. U toetst uw kenteken in de parkeerapparaat en kunt met een pinpas of creditkaart betalen.

Grotere kaart weergeven