Martha’s B & B bevindt zich over de gehele 2e etage van het herenhuis en is geschikt voor 1 – 4 gasten (zelfde gezelschap). Er zijn twee gastenkamers met twee comfortabele twee-persoonsbedden (box-spring) en een ruime gastenbadkamer. Op de overloop is een kitchenette die voorzien is van een koelkastje, magnetron, elektrische waterketel en Nespresso koffie-apparaat. Er is gratis WIFI. De gasten kunnen bij mooi weer gebruik maken van het zonnige dakterras.

Kamer 1

Zeer ruime kamer met uitzicht op het historische Pijnackerplein. De kamer heeft een comfortabel twee-persoonsbed (boxspring) en is verder voorzien van een bureau, gemakkelijke fauteuil, kledingkast en buffetkast.

Kamer 2

Rustige, lichte kamer met twee grote ramen. Deze kamer is ook voorzien van een comfortabel twee-persoonsbed (boxspring) en is ingericht met een kast, een mogelijkheid om kleding op te hangen, tafel en fauteuil.

In de gastenkamers bevindt zich geen televisie. Er is echter een mogelijkheid om tv te kijken in de tv/ontbijtkamer op de begane grond.

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijt wordt tussen 07:30 en 09:30 uur in de TV-kamer op de begane grond geserveerd.  Na overleg kunnen deze tijden flexibel worden gehanteerd.   Het ontbijt bestaat uit versgeperste sinasappelsap,fruit, koffie/thee,  yoghurt/melk, eieren (gekookt of gebakken), een selectie van kaas en vleeswaren, honing/jam en vers brood.  Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk biologische/scharrel produkten te gebruiken.   Met eventuele dieetwensen zal geprobeerd worden rekening te houden.

Badkamer

Naast de gastenkamers op de 2e etage bevindt zich de ruime, uiterst modern ingerichte badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is ook een professionele fohn aanwezig.

Kitchenette

Op de overloop is een kitchenette. Deze is voorzien van een koelkastje,magnetron en faciliteiten om thee en koffie (Nespresso) te zetten.  U kunt op elk gewenst tijdstip een gratis kopje thee of koffie zetten.

Internet

Martha’s B&B beschikt over een draadloze internetverbinding. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Dakterras

Aan de achterzijde van de Martha’s B&B bevindt zich het zonnige dakterras voor de gasten. Bij mooi weer kunt u ervoor kiezen om uw ontbijt op het dakterras te nuttigen, maar natuurlijk is het ook een optie om op het dakterras bij te komen van een actieve dag.  

Aanvullende diensten

Lunch of lunchpakket kan op verzoek verzorgd worden. Soms is het, na overleg,  mogelijk voor het diner  aan te schuiven.